Nov 6, 2012

Save The Date !!

(✿◠‿◠) A'kum n Hello to all Bridezilla & Friends (◡‿◡✿)



7 September 2013

Akhirnye , dapat pon kata putus untuk tarikh wedding Cik Iera !!!
yeayy ..nak kawen ...yeayy...nak kawen
(gataiii la iera nih)

But ..
OMG ...
Lagi 10 bulan je ??
Dup Dap Dup Dap ..
Sempat ke nak settle kn averything ni ??
Owh My Gajiiiii ...
Berlari pecut la korang nnt ye ..

Luckly , da plan awal2 untuk theme ..
Hopefully SUCCESS !!

Cik Iera nak sambung berangan kt office jup ...




Love u all ☜♡☞

14 comments:

Amalina Ali said...

Masih banyak masa untuk buat preparation sayang. Tahniah. Good Luck! :)

Iera - Nordin's Daughter said...

hehehe ...
coz terbayangkan time tunang dulu ..
jd havoc sgt ...
padahal da ready from january lg ..
engagement on july chaos mcm pe je ..

hehehehe (mayb iera yg kelam kabut lebih2 sgt)

Farhana IezAna said...

tahniah akhir dpt dh tarikh ye..
boleh la adjust schedule dari skrg utk wt preparation..

cik mah said...

tahniah...le start dah survey2... :)

::Misz sunsWeetz:: said...

bestnya da dpt tarikh... ehm nnt jemput Ms hehe=p

s h a said...

Dah dapat tarokh ni lega sgt sebab bole start cari2 vendor.boleh book awal utk best price sebab ramai kate next year naik hatge.btw,gudluck on your wed prep dear. ;)

Cik Nad said...

tahniah iera!^_^ dah ada tarikh ni senang sikit nk setelkn semua hal.nak booked op ke,vendor pelamin ke,etc..senang sbb boley bg tarikh teros!selamat la ye buat preparation nnt.nad tinggal 2 bln lagi,tp buat rileks je ni.huhu..

Iera - Nordin's Daughter said...

Farhana Iezana : hee... skang ni pon da sibuk arrange schedule untuk annual leave tahun depan plus 5 days tuk wedding leave ...so nnt xda la kelamkabut sgt time nk survey vendor2 ni sume..

Iera - Nordin's Daughter said...

Cik Mah : Heee ...da start survey lama da ..Now tinggal nak choose n decide je..

Iera - Nordin's Daughter said...

Misz sunsWeetz : Insyaallah ...Hee(^_^)

Iera - Nordin's Daughter said...

Sha : itulah , iera pon dgr gak macam tuh ..tp rasanya every year pon diorg akan naikkn harga ..hukhukhukhuk..

LiNda said...

linda xde tarikh lagi, juz planning bulan 6 or 8..huahua. Da ade trikh kene planning betul2 tau dear, wat checklist selalu :)

Iera - Nordin's Daughter said...

Nad : Thanx Nad ... Iera nih jens kelam kabut skit ..tu yg makin takut even lg 10 bulan ...
ahahahaha

Iera - Nordin's Daughter said...

Linda : Hopefully tarikh ni pon kekal la Linda ...Da bnyk kali tukar da ..
1st planning nak wat 13/10/2013..
But than mak long plak nak g haji so tukar la lg ...
Yup2 ...Memang kna wat checklist Linda , nak2 bila mcm2 kita pikir , ada je yg terlupa nnt..