Nov 7, 2012

Inspirasi ~ Baju Nikah

(✿◠‿◠) A'kum n Hello to all Bridezilla & Friends (◡‿◡✿)


Arma Abdul Rahman Couture

Pandangan Hadapan
http://arma-couture.blogspot.sg/2012/03/outfit-from-arma-couture.html

Pandangan Belakang
http://arma-couture.blogspot.sg/2012/03/outfit-from-arma-couture.html

Arma Adul Rahman Couture
(taken from Majalah Pesona Pengantin)
p/s : pakai phone je (blurrr)

Memandangkan tema Cik Iera untuk Nikah ialah
HITAM & PUTIH 
so baju kurung moden nih mmg suit sangat2 dengan
tema Cik Iera ...

Gaya tudung plak ...
Itu masih lagi mencari ..

Syahrir Murdin
http://syahrirnurdin.blogspot.sg/2011/06/gaya-tudung-untuk-pesona-pengantin.html
comel2 la plak kan ...skali dengan riben lg ..
1st choice ..but akan tukar colour Black n White ye..

Ihsan Google
2nd choice ...
Kalau boleh memang Cik Iera xnk pakai tudung yg berawning depan time Nikah nnt ..
So , korang ..
agak2 yang mana yg korang plak berkenan ..
1st choice tu ke @pon 2nd choice ??
Bantu innnn ibuk ibuk sekalian ..
ehehehehehe...

















Love u all ☜♡☞

10 comments:

LiNda said...

iera..linda memng suke sgt baju putih hitam tu. memng dah save pic dlm hp..bju tu cntik sgt kan..:)

Iera - Nordin's Daughter said...

Linda : Haáh ...Cantik sgt2 ...Kena plak tuh dgn Iera nye tema Nikah nnt ...

Simple je kan ..

Amalina Ali said...

iera, suka la baju putih tu dengan lace hitam tu. sukaaaa.... cantik!

Iera - Nordin's Daughter said...

Hee..Mencari taw baju hitam putih yg xnmpk janggal time nikah nnt ..Now da jumpa ..Cntik kn nana ..(angkat bakul sendiri plak )

Probably hujung bulan ni jgak nak start survey kain untuk bj ni ..
ntah ada @ x lace hitam ..hopefully senang nk cari ..

abah khalisha said...

cantik, tertarik..hehehe..sekarang macam-macam jenis design kita boleh perolehi..tunggu nak tangok duit cukup ke tak..tul tak?

Iera - Nordin's Daughter said...

Haáh ..
Standby duit je nowadays ..
(^_^)

fatehamohamed said...

nak nangis tgk baju ni..cantik sgtttt,,,haishhhh

Iera - Nordin's Daughter said...

jom nangis sm2 ye teha ...
hahahahah ...
hopefully jd la mcm baju nih ..

zarith said...

Saya pilih gayang tudung no 2! <---- tetiba. Hhahha

Betul baju cantik. Teringin nak baju camni. Tapi sebab nak melindungo aset perut ini, takleh wat design camni. Hihihihi

Iera - Nordin's Daughter said...

Zarith : Hehehehe ...Ok , Undi no 2 baru 1 ...Keputusan akan diumumkn ..Cehhhh ..(Budget tol iera nih)

Boleh je , gunalah korset ..
xda la nampak sgt perut tu nnt