Oct 17, 2012

Wedding Plandroid




Morning B2B sekalian alam semesta (larhhh ??)

Cik Iera nak share ng korang something nih ..
Mayb da ada B2B yg taw kot ...

For sure B2B sume ada bnda2 ni kan ..

Wedding Planner Book

Wedding Checklist dalam blog korang
(p/s : korang punya lg cantik la ;credit google)
and ada jgak yg print n letak dlm file ...

Cik Iera da discover bnd nih before tunang rituh and da guna da pon ...
Jgn riso , bnd ni free ok ..
xtermasuk dlm wedding checklist pon ...
jeng jeng jeng ....
mempersembahkan...

Wedding Plandroid



Mana korang nak dapat bnd nih ?
Untuk pengguna android sahaja (xtaw la kalo yg lain boleh)
Bnd nih ada dlm hp / tab / note korang..
Seriously bnd ni mmg best ...
n korang boleh bwak bnd nih mn je korang nk g
Download cepat2 yew korang ..
Korang boleh letak budget korang , date n siap dia kirakan lg brape ari tgl untuk wedding korang tuh

   



10 comments:

zarith said...

Wah.. boleh donlod nih.... tak kiralah wedding tinggal tak sampai dua bulan. Nak donlod gak hahha. Sebelum ni tulis dalam memo jerrr

s h a said...

wahh...beshnye...tataw pon.nak jugakla.hehe.thanx share dear :)

Iera - Nordin's Daughter said...

Cik Zarith : hahaha ...lg 2 bulan tu la lg macam2 nk kna wat ...btol x ?
cepat2 download so xda tertinggal pape t ...

Iera - Nordin's Daughter said...

Cik Sha : download2 ..
heehhehe ..sharing is caring ..
hopefully dipermudahkn lg keje B2B ni sume ..

fatehamohamed said...

waaaaa..nak donlod skrgggg jugaakkk..thanks ieraaaa:)))

Iera - Nordin's Daughter said...

teha : heee...ur most welcome ..

Cik Nad said...

nad dah berjaya download!alhamdulillah~thanks iera for sharing!hehe..mmg memudahkan keje wedding plandroid ni.weee~

Iera - Nordin's Daughter said...

Cik Nad : kannnn ...
xda la bila da shopping tu terlupa nk bli pe yg sepatutnye ...
ur most welcome ...

Cik Nad said...

tula pasal.siap ade bajet lagi.suke2!he..

Iera - Nordin's Daughter said...

Cik Nad : Hee ...kannn ..
so boleh la berbudget dgn senang ati nye ...