Oct 18, 2012

Guest book

Hye korang2 ...@ B2B sume ..

Korang ada x yg wat guestbook time kahwin nnt ??
Time tunang dulu Cik Iera mmg da DIY sendiri guestbook ...
Tapi boleh terlupa nk letakkan kt meja ..(boleh mcm tuh ??)
Huhuhuhu ...
Mmg da berangan kononye guestbook tuh akan ada jalan crite ...
dr kitorang couple , bertunang sampailah kawin ...
Ada g tersimpan dlm almari ...

Tapi kan , sedang Cik Iera sibuk bergoogle ,
Cik Iera berkenan plak tengok idea nih ..

Pinned Image
Stone Guestbook
Personalized stone guestbook idea - great for housewarming party!


Looks like you could photo 2969237-5

Lagipon , kalau kita guna Guestbook biasa mcm buku tuh ,
Bila da kawin confirm2 berhabuk dlm almari n xberusik pon kn ?
Btol x korang ??
Kalu pkai batu2 ni plak , confirm kita lh pkai tuk hiasan rumah ..
Cik Iera pernah nmpak kedai jual batu2 ni kat kedai Jepun Pardigm Mall rasanya ..
Area Kelana Jaya tuh ...
T Cik Iera nak try survey la harga dia ...
Boleh letak dlm pasu @ bakul ...
Kalau korang ada g survey jgak , share2 la kat cni yew ...


10 comments:

Cik Saila said...

lain dari yg lain..unik kan idea iera ni.. :))

Iera - Nordin's Daughter said...

Cik Saila :
haรกh ..unik ..
terjumpa kat google ..
yg ni confirm2 boleh olah balik ...
nk hias kt pasu ..
aquarium ikan ..(hehehe)

cik mah said...

bgus2 idea yg lain dari lain.,...menarik je...

AyongAtikah Zaid said...

Macam best!

MiSsJue said...

haah, unik n kretif..tp mn pun nk c5r batu yg cntik mcm ni..huhu..nanti tetamu x phm ingtkn hiasdan..hihi

Iera - Nordin's Daughter said...

Cik Mah : yup ...nk lain dr yg lain ...heheheh

Iera - Nordin's Daughter said...

ayong atikah zaid :mmg best ...law rasa2 mls nk dit guest book pkai je batu

Iera - Nordin's Daughter said...

Miss Jue : Batu2 nih leh cari kt kedai aquarium , kedai2 hiasan n iera pernah nmpk batu nih diowg jual kt kedai jepun jgak ...

orked violet said...

a'ah.unik tapi cantik.tp kLW byk sangat berat nih! hehehe

Iera - Nordin's Daughter said...

Orked Violet : Ada jgak yg sediakan bakul ...Hehehehe ...citarasa masing2 ...