Oct 16, 2012

Tema Reception Cik Iera & Hedz

lalalalalalalalalal ....
hati sgt senang ...hahahahah...
da terlepas 1 beban kat pale cik iera nih ..
Cik iera da decide tema reception Cik iera dah ...weee...

Cik Iera akan guna Pastel Colour : Purple & Blue 



Pastel Blue & Purple



Bahagian Cik iera da settle , majlis bertandang nnt biar Cik Hedz yang decide ..
Now , baru la boleh start sesi mencari ilham n idea2 untuk majlis tu nnt ..

Cik Iera da decide jgak nak kan pelamin yg sgt2 simple tapi leh wat orang terpukau (larh ???)
Macam pelamin diorg nih ....








Simple kan ??
Cik Iera da decide mmg nk kan simple yg boleh untuk majlis Cik Iera nih ..
Yang penting ikatan tuh sah , n yg mn hadir semua happy ..
Ini taste Cik Iera .. Mayb taste kowg lain ..apa pun YG PENTING KITA HAPPYYYYY ...

Pasal persalinan Cik Iera nanti Cik Iera update k ...








4 comments:

s h a said...

wahhh...da decide...kte pening lg ni...cantik warna pastel.suke3.sme pelamin2 yg cik iera post tu pon cantik sgt :)

Iera - Nordin's Daughter said...

hehehe ...
kita da decide ..
penat nk pening lama2 untuk theme wedding ..
now da leh relax skit ...
cntik kan pelamin diowg , iera nk yg simple je pon ...

Cik Saila said...

pelamin yg 1st tu lain dari yg lain kan..sweet sgt2 :))

Iera - Nordin's Daughter said...

Cik Saila : Haáh ..
Lain dr yg lain n simple sgt2 ...
Rasanya law DIY jadi x ?
ehehehe ...