Mar 19, 2013

1st GA by MG

(✿◠‿◠) A'kum n Hello to all Bridezilla & Friends (◡‿◡✿)

Pagi - pagi ni on lappy ,
of coz tgk blog dulu ..
n ada 1 comment dari
Dia tag Cik Iera untuk GA from MG

Nak join jgak la ...
Syarat-syarat nye pon senang je

1) terbuka kepada rakyat malaysia sahaja
2) mesti ada blog..xkisah la blog apa pun..janji blog..
3) wajib follow blog MG (http://cikgogreen.blogspot.com )
4) copy & paste Link  1st GA by MG kat entry korang semua..
http://cikgogreen.blogspot.sg/2013/03/1st-ga-by-mg.html?showComment=1363574768141
5)Share la idea tentang hadiah yg patut MG bagi pada TUNANG MG
(idea mesti lah ringkas,bajet & mudah dilaksanakan oleh MG kita nih )
6)jgn lupa tag 2 orang kawan
7) Bila dah siap,sila link kan entry korang kat komen box MG .
 
Cik Iera just kasi idea kat Cik MG ye
 
(1) Bake cake and bagi kt TUNANG MG di office @ rumah dia
Mayb ni da normal sgt pada MG ...
Tapi pada Cik Iera if MG bake birthday cake untuk Tunang MG
more meaningfull to him ..
Suprise kan Tunang kat office @ at rumah skali dgn family dia ..
owh ...sweetnye ...hehehehe
 Nak share jgak la idea2 cake yg senang untuk MG
i-Chocolate Cake
ii- Rainbow Cake
iii-Marble Cheese Cake
 
(2)Tulis 1 karangan tentang kisah percintaan korang
0whhh ...jiwang karat betul kan ..
Mayb bila ada perselisihan faham @ pape je , just remind him
pe yg MG pernah tulis kt dia ..
That moment confirm dia cair ..
alolololololololo ....
 
GOOD LUCK & ALL THE BEST MG
 
Kawan yg ditag :
i - Sya Cantik
ii-Saila DIY



 Love u all ☜♡☞

3 comments:

missGogreen said...

heeeee..Simple tp suwett...TQ join ok :D

orked violet @ SYA said...

hehehe. jiwang karat sethn sekaLi xpe kan.. hehehehehehe

Mimie Najib said...

goodluck ya.. :)

follower #61

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/1st-ga-by-mg.html