Feb 14, 2013

DIY - birdcage for Photobooth Prop

(✿◠‿◠) Assalammualaikum n Hello to all Bridezilla & Friends (◡‿◡✿)


Syoknye Cuti nih ...
Bila nak masuk keje balik , mula la dtng penyakit 'M' tuh ..
huhuhuhuhuhu ...

Sedang mgoogle tuk cari inspirasi ,
Tetibe terjumpa la plak cara nak wat birdcage ..
Hehehehe ...
Kecuteán teserlah disitu ...
Boleh la wat ni untuk props kan ..
Or nk letak mana2 yg korang suka la ..

Cuba korang tgk ni ..


Comel x ??

Korang layan la picture2 nih ye ..







Tadaaa....
Siap Da..
Korang letak la kat mana yg korang rasa korang patut letak ..
heeee...



Nak lebih detail click link bawah ni ye ..
Selamat mencuba


Love u all ☜♡☞

9 comments:

Nursaila Norman said...

alahai comelnya, kena rajin bt..dh jd nnt mesti comel sgt2 utk weding :))

Acik Riotaro said...

chnteknyerrr..

Amalina Ali said...

auwwww... serious comel. :)

Farhana IezAna said...

cutenya..suke dgn tema bird nie..tp xrjin la dh nk diy..huhuhu

Shamilla Ramli said...

cantik je bird cage ni..try la buat..=)

Princess Feyqa said...

wah chantek.. tp fyqa xrajin kot nk buat hehe

Alyn said...

alahai iera comel nyaaaa :D creative & gigih kalau mampu buat 5 ketul macam ni. hehe

Alyn said...

Alahai comel nye dear :) kena creative & gigih kalau bt benda ni hehe

cik mah said...

comel2...tp kena rajin n details juga nk wat kan...