Jan 23, 2013

Annual Dinner - DONE

(✿◠‿◠) A'kum n Hello to all Bridezilla & Friends (◡‿◡✿)

weee....
now boleh duduk senang lenang kat office nih ..
hahahahahahaha...
(evil laugh)

almost 3 week kerja macam lipas kudung ...
mengadap X-BOS ...
Yang kat atas tu je yg taw mcm mn nye stress kerja ng dia..
sampai kn excel nye format pon call Cik Iera tanya mcm mn ..
BOLEH TERIMA DEK AKAL KORANG TAK ??

fullstop ..
xmo ctew bnd yg stress nnt stress plak tetibe ..
bayangkan sampai blog pon xberHUPDATE ..
Cik Tunang baru tanya semalam
"lama u xupdate blog"
dia baca blog aku rupanya ..
hahahahahahahaha ...

korang layan la pic2 yg ada nih ..
Cik Iera pkai kaftan colour grey n sulam dia colour silver ..
ada la jgak tema silver kat baju Cik Iera ..






huhuhuhuhu ...
xbwak camera ...
nnt cameraman da upload photo Cik Iera upload dalam blog skali ..
heeeeeee




 Love u all ☜♡☞

11 comments:

Nursaila Norman said...

comel je iera :D

Iera'ra Nordin said...

saila : hehehehehe ..
da terlebih comel saila ...
ntah bila nye nk kurus ..

orked violet @ SYA said...

dasat nye keje cm2. tp da jadik EX kan. OK la =)

Sya xpenah try kaftan. xconfidentt... uhukkkk

Iera'ra Nordin said...

sya : heheheh ...
kaftan la paling selamat iera rasa ...

fatehamohamed said...

tu laa..lama kot iera tak updet blogg..yeahh..pasni leh aktif cam biasaaaa:))

Bui Junaidi said...

CANTIK..

Iera'ra Nordin said...

teha : huhuhuhu ...mmg xsempat2 sgt ..padahal dalm pale ni ada mcm2 nk ctew kt korang sume ...pas ni iera update mcm biasa ye

Iera'ra Nordin said...

bui : thanks kak bui

Sue-Rya Qistina said...

comel je tuan punya blog. nnt nak wat majlis resepsi, bolehlah guna khidmat persembahan kami. details boleh tgk kt blog saya:

www.suriaqistina.blogspot.com
www.buluhvoice.blogspot.com

Nursaila Norman said...

iera,suami saila ckp btl la tu dia g ofis iera tadi..mcm mana la boleh tersinggah ofis iera pulak tadi eh..hehe..pastu iera cam pulak muka suami saila..haha

Iera'ra Nordin said...

Saila : Hahahaha ...Saila slalu update pic Saila ng Suami Saila , tu yg iera pon "eh , macam pernah kulihat dia nih"..hahaha ..tapi xbrani nk tegur on ..takut salah ..