Nov 26, 2012

Imigresen Open till 10 pm ??

(✿◠‿◠) A'kum n Hello to all Bridezilla & Friends (◡‿◡✿)

haaa....
sampai kol 10 mlm kawww...

Mana Cik Iera taw bnd nih ?
Act, this friday Cik Iera nak balik Singapore ..
Cik Tunang pon nak ikut skali ..
Tapiiiiiii..
dia xda passport lg ..
So, kena la dia g wat passport ..

Nak dijadikan crite ,
Cik Iera mmg da bnyk2 kali2 pesan2 kat Cik Tunang yg pejabat imigresen tu mmg slalunye penuh..
ntah kenape la dia dgn slumber badak nye
pergi imigresen kelana jaya kol 10 lebih ...
da dia tgk org beratur sampai keluar dia pergi plak imigresen Subang kt airport tuh
da tutup plak ..

dia pon call Cik Iera & crite A - Z ...
Blum sampai Z lg crite dia Cik Iera da mengamuk ..
mn xnye, nak g jumaat nih ..
plus Cik Iera da pesan bnyk x okay ...

Cik Iera taw dia da xsenang dduk sbb Cik Iera mengamuk ..
dia g patah balik imigresen kelana jaya ..
n dia g ambik borang ...
Pegawai imigresen tuh srh dia stng pas kol 6 sbb imigresen ttp kol 10 mlm ..

dg riang ria dia call n bg tahu Cik Iera td ..
Siap nk bwak Cik Iera g skali n tolong isi form dia ..
By ...Owh By....


Love u all ☜♡☞

4 comments:

Amalina Ali said...

aah. sekarang ni imigresen tutup smpai kul 10 sebab time cuti sekolah. nana punya passport pun tak renew lagi. dah tak dpt nk berjimba kat singapore.

Iera'ra Nordin said...

Nana :tu la ...baru je taw td ...
selmt Cik Tunang ..
law x , mau nye Iera jd Singa ari ni ...hehehehe

Adriana said...

owhh...baru tau jgak...senang la mcm tu,Ana n hubby pn bru nk buat passport

Iera'ra Nordin said...

officer tu siap ckp law dtng petang skit lg senang coz xramai sgt org mcm belah pagi..