Oct 3, 2012

Si Gatal

Korang pernah x kna ngorat @ tackle @ dikaco oleh makhluk2 gatal kat dunia nih ?? for sure mesti pernah kan ... i nak share bnd yg pernah jadi kat i ... rasanya 2 weeks before ..

I habis keje kol 430 pm n slalunya akan sampai kt lrt tamn bahagia dalam kol 5.15, kebetulan that time cik tunang ada keje n menyebabkan dia habis lewat sikit ..usually , kol 5.15 dia da tunggu i kat opposite lrt tmn bahagia.  I pon tunggu la dgn penuh kesabaran , sampai kol 6 rasanya ...

Tunggu punya tunggu , tetibe i dgr orang bersiut2 (ala mcm tikus nye bunyi tuh slalunya lelaki2 gatal je yg reti bunyi mcm ni) ... Mula2 malas la nak layan but than bila da lama sgt adalah dlm 2 minit mcm tuh , i pon mencarilah dari mana datangnye bunyi yg irritating sgt2 tuh ...

Rupa2 nye nak taw dari mana datang nye bunyi tuh ???


Ini Dia !!!


Dari dia ni la ...Kemain lg bersiut2 , melambai2 , ng muka gatal nye ...Dia ingat apa ni agak nye ...I pon dgn geram n slumber kuarkan phone n terus click camera app n halakan terus kat dia ...Terus terdiam n xpandang langsg pon kt i lg ..

Maka nye jgn la ingat semua perempuan ni lemah ye n senang2 nye nk dikaco ...Kan da kena ..Ikut hati ni nak je ambik skali plat num teksi dia n post kt fb , twitter , blog n yg seangkatan dgnnye tapi xpew la .. Xsampai ati nak wat macam tuh ...

2 comments:

nona said...

good gurl.....cayalah!

Iera - Nordin's Daughter said...

@nona
huhuhuhu ...geram sgt ..
u pon better take care taw ...
nowadays macam2 da jadi