Oct 2, 2012

Officially Someone Fiance…(1st Step ~ 7/7/2012)




Tarikh 7/7/2012 nih memang sgt2 bermakna okay …Anak Nordin da jadi Tunang orang skang ni k !! Jangan macam2 lagi da yew …Officially Book by Cik Hedz …Heee…Alhamdullilah, even majlis nye xda la grand mana pon kan tapi memang sgt2 puas ati okay … Yang paling penting mini pelamin aku tuh 101% buatan sendiri dan dibantu oleh pakwe ku okay (p/s : pakwe tu short form utk atuk sedara lorh) ehehehehe backdrop tu pasang da nk masuk kol 12 malam lepas majlis tahlil kat rumah aku Bunga kt pasu putih tu plak hasil dari Datin Ramlah yang bangun pagi2 n mencari kedai gubah bunga kt Jalan TAR …heee …thanks mum ……Bantal ottoman tu plak pinjam dari Cik Zai taw … Ada bling2 lagi tuh …thank u sgt2 ok… Jup2 ..biar aku insert kn pic mini pelamin aku tuh n baru lah korang boleh nampak ..heee




Pelamin DIY



Hand Bouquet DIY n Flower Girl


           
haaa ….pada aku ini da memadai n sempurna sgt untuk aku …maklumlah hasil kerja tangan sendiri …heee…bangga sgt2 ..Total Budget untuk mini pelamin nih xsampai pon RM 100 …diy tuh paling mjimatkan ok …nama pon DO IT YOURSELF…
Now Officially tergolong dalam B2B …heeeee …insyaallah wedding nye pada tahun 2013 …lg 3 bulan lebih je nk masuk next year …Kena perah otak untuk theme wedding n sgala2 hal yang ptt dipikirin olh golongan B2B nih …


Doakan Kami Berkekalan hingga ke Jannah yew (^_^)

             



5 comments:

cik mah said...

tahniah dear....

orked violet said...

congratz~

kite pn B2B 2013. Long way to goooo.hhehehe

BTW, sya da foLLow kamu.foLLow bLk ek
sya-orked.blogspot.com

ragazza d amor said...

Cik Mah : Thanks ..Doakan untuk kami yew ..

Orked Violet : Sama la kite ..B2B next year ...heee ...i da follow u .. (^_^)

nona said...

hi ...tahniah welcome to b2b club :)
sy follow awak dan jemput lh singgah

http://nona-pinkblue.blogspot.com/

Iera - Nordin's Daughter said...

Nona : Hye dear .. Thanx ..I pon da follow u ..