Oct 25, 2012

Baju Tunang Hilang !!! Oh ..Dimanakah Dia

Korang !!!
(-_-)
Baju Tunang da HILANGGGGG ...

Tapi bukan baju tunang Cik Iera taw ...
Baju tunang officemate ..
Huhuhuhuhu
Knape plak Cik Iera yg sedih n Kecoh pagi2 ni ???

Cik Iera ni Receptionist ye ...
So any parcels/couriers/document mmg Cik Iera yg akan receive..
Baju Tunang officemate plak dihantr guna pos laju ..

Da check ng pos laju yg Cik Iera yg receivekn..
Adoyaiii ...tp dimanakah parcel tuh ??
Musykil nih

Officemate Cik Iera nih mmg slalu order brang online ..
So dalm sebulan tuh adalh dlm 3 @ 4 x parcel untuk dia..
Tpai parcel nih plak yg boleh hilang..
Cik Iera rasa Cik Iera da pass pada member 1 dept ng dia...
n guard yg jaga office ni pon cakap Cik Iera da pass kat kawan dia ..
Huhuhuhuh
Cik Iera xconfident la sama ada Cik Iera da pass @ bnd tuh da hilang ..
Coz if Cik Iera xpass bnd tuh hari khamis,
Of Coz hari jumaat tuh ada lagi n kebetulan Cik Iera AL ari jumaat..
Secretariat yg relieve Cik Iera jumaat tuh plak ckp mmg dia xnmpk apa2 parcel pon ..

Today just found out dalam tuh act baju tunang ...
OMG..
Serba Salah Cik Iera skang nih
Mana la dia ..
Kalo btol la ada yg pnjang sgt tgn @ dengki moga2 dpt balasan secepat mungkin
Worst Thursday !!!
(-_-)


10 comments:

Farhana IezAna said...

alamat kesiannya officemate yg hilang brg tu..dh la baju tunang plak tu..

insyallah klo ada rezeki,mst jumpa balik..

Amalina Ali said...

Alahai... Kesiannya officemate awak yunk. Mesti ada yang panjang tangan tu.

Iera - Nordin's Daughter said...

Farhana Iezana : huhuhu ...kesian sgt sampai jd serba salah ..
xtaw nk cari kat mana da ...

MiSsJue said...

Ish..kesiannye dia..hilang baju tunang pulak tu..Kalau saya da meroyan da ;( semoga orang yg terambik tu pulangkan cepat..X bek dengki ngan manusia len..

Iera - Nordin's Daughter said...

Amalaina Ali : xtaw la nk cakp ..Mintak2 jumpa je la blk baju tuh ..Hopefully yg mn pnjg sgt tgn nye tuh , pulangkn blk ...Macam2 dugaan ...

Iera - Nordin's Daughter said...

MissJue : HuhHuhuhuh ..Mmg lh meroyan kalo jd mcm nih ...Itulah , hopefully pulangkn la parcel tuh ...Kt office Cik Iera nih mmg ada yg sifat2 dengki tuh ...Takut sgt la kalo yg ambik tuh ada muslihat lain kan ...Da mcm2 hal minggu ni jadi ...

cintabella said...

kesiannya..kalau terambil barang orang pulangkan lah..kesian oficemate awak tu..dugaan betul

Iera - Nordin's Daughter said...

Cintabella : Huhuhuhhu ...Doa2kan la baju tuh dipulangkn ...

Iera serba salah sangat2 ...xtaw nk wat mcm mn ...

fatehamohamed said...

alahai..sian kat cik iera dgn opismate tuuuuu..huuu..harap3 jumpe la balikk..kejam oh sape yg teramik tu...huu

Iera - Nordin's Daughter said...

Fateha : Huhuhuhuh ..Tu la ..Terus xda mood nk keje bila jadi mcm nih ...

Kejam yg terlampau ye ... Serious geram bila kenangkan yg hilang tuh baju tunang n valuable sgt2 xterkira ...

Nak nangis da rasanya nih