Oct 29, 2012

Bagai Melepaskan Anjing Yang Tersepit

Hari ni kita berpatah melayu la plak ..
Huhuhuhuhuuu
Act ngah sedih sangat ..
Hati terguris pon ada nih
(Dalam ati ada taman woooo....)

Entry Cik Iera yang lepas pasal Baju Tunang Hilang !!! (click kalo korang belum baca)..
Hari ni masuk2 keje mmg ngah badmood
Dapat plak 1 call ..
Nak taw sape ???
Tunang C membe Cik Iera yg bajunye hilang lah..

Memang la Cik Iera yg receive
Tapi bukan bermakna Cik Iera yang ambik
Nak ikutkan , Cik Iera xlh accept any personal Mail/Courier/Parcel pon ..

Nak dijadikan crite , dia kol n siap cakap ng Cik Iera dia nk report POLIS !!
n dia pon POLIS act ..
Cik Iera mengaku mmg Cik Iera yang receive
Baju Tunang kot , xkn la Cik Iera nak ambik

Kalau lah management office Cik Iera taw yg Cik Iera ni accpet barang personal..
Matilah Cik Iera
Pasni taubat , xkan receive any personal thing untuk membe Cik Iera lg..

Da la kita tolong ..
Banyak glew personal thing dia deliver..
Xtrime kasih ..
Digigit nye kita balik ..
Kita yang tersepit xpasal2 ...
Kesimpulan yg dibuat oleh abng kat office Cik Iera nih
"BAGAI MELEPASKAN ANJING YANG TERSEPIT"

Monday nye Story yg LOLLLL
P/S : Cik Iera sedihhhhhh

8 comments:

fatehamohamed said...

ala...kesian nye cik iera..huuu..sampai ati dorg wat cam tu skalii..pasni more hati-hati ye cik ieraaa...updet tau ape yg dorg buat..huuuuu/

Iera - Nordin's Daughter said...

Teha : Hurmm ...Dia ingat Cik Iera yang ambik ...Nak ugut2 kononnya Cik Iera takut n pulangkan balik ...

Da cakap dgn bos , n dia pon cakap yg srh jew bakal tunang dia wat report ...Cik Iera pon xtakut coz bukan Cik Iera yg ambik ..

Thanx Teha

fatehamohamed said...

Haaaa..gud3..dah btaw bosss..btol tu cik iera xyah tkuttt..memtang3 dia polos nak ugit3 org plakk..sabar ye cik iera..dugaann dan ujian nihh
.hee

A.N.A said...

Salam..suke2 je kn kata org ambik brg dia..org tlg terima dh syukur rahmat..geram pulak kt mereka tu..

Iera - Nordin's Daughter said...

Teha : Cik Iera skit pon xtakut ...Lantak la nak cakp pe ..Cik Iera pon terkilan gak coz baju dia hilang , tp yg g pos knape ...kalo Cik Iera , lg sanggup g ambik even sampai kelantan skalipon ...

Iera - Nordin's Daughter said...

A.N.A : Cik Iera yg kna ni lagilah geram awak ...Ingat kita ni ape agaknye ..

Btw , da cakp kat dia yg bakal tunang dia kol n ugut2 nk wat report ...Cik Iera mempersilakan je tuk tunang dia report polis arahan dr bos ...

MiSsJue said...

ish..manusia skrg ni da mudah hilang pertimbangan kalau diduga..sabar ye dear..tuhan pun nak uji awak juga kot..Hope polis tu dapat tgkap la sape yg bersalah tu...

Iera - Nordin's Daughter said...

MissJue : dugaan mmg dugaan ...but nak ikutkan dia pon xlh wat report coz comp policy mmg xbenarkan tuk guna address comp tuk send personal thing ...