Sep 26, 2012

DIY Bunga Pegang @ Hand Bouquet

My Flower Girl
Korang nampak tak hand bouquet yang flower girl i pegang tuh ?? Kemain lg flower girl aku nih posing kan ?? Aku yang bertunang kew dia yang bertunang nih ?? ehehehehe ... ok2 ...jup yew aku zoom kan sikit hand bouquet aku tuh ...


Origami Hand Bouquet @ Kusudama
 tadaaa....cantik tak ?? xcantik sudah ....uhhhh ...hahahahha...actually hand bouquet ni untuk aku tapi bila dapat taw mak dgn adik aku blikan hand bouquet tuk aku maka dpt la c flower girl aku tu merasa pegang hand bouquet n acah2 macam dia plak yang bertunang kan ..cehhhh ...ok2 ...

Korang nk try wat x ?? hee... I bg link dia je la k ....Penyakit M melanda sebenarnye ni ...Click link kat bawah ni yew ...dia ada tunjuk step by step ...Wish u luck ...Share2 la sikit if korang berjaya k ..
Kusudama Tutorial

2 comments:

orked violet said...

whoooa....cantik nye dear!
kagom2!!!

sya-orked.blogspot.com

ragazza d amor said...

Orked Violet : Hee...(malu tersipul2 sampai bersimpul2 plak) thanks ...