May 12, 2014

1st Trimester - Done (^_^)

(✿◠‿◠) (◡‿◡✿)

Holla !!!
I'm Back !!!
eheheheheeheheh..

Banyak nye story nak share with korang !!
Happy Story 
- 1st moment of wonderful , laziness, Dizziness & Morning Sickness 
of My FISRT TRIMESTER is DONE !!

Hooray !!!
Luckly , all those thing da over ...
Heee , cuma penyakit MALASNESS yang tak hilang-hilang ...


Nak share , 1st time knowing yang Iera pregnant it was like ...
Serious ?? Hahahaha
Blurrr blurr jup ..

Period da over 2 week xdatang2 ..
than cramp kat perut ...
So , that time just whassapp akak xofficemate 
crite yg cramp perut n period lewat ...
Dia plak bg hint & suruh check ..
Ahaaaaa.....
Aiyookkkk ...
Hahahahahahahah
Petang tu jgak g beli pregnancy test kat farmasi..
balik terus check ..
and it's .........
............
............


Ye...Positive !!!
Xpuas ati lagi ...
Esok bangun pagi & check lagi ..
Same result ..
okayyyyy ....

Minggu berikutnye , pergi KMC and check tuk confirmation
and ...
..................
..................
...................


POSITIVE
IYE ...POSITIVE BEDAHHHH !!!
hahahahahaah

xtaw nak describe feeling macam mana ...
macam2 feeling larh ..
in the end , Iera just ....
.......
.......



and husband plak ...


Dia siap Demam , Pening , Muntah 
ooopppssss....
hahahahaha

Next story kita post pic scan baby ...
macam2 gaya dia posing ...
Let me take a selfie jgakkkk dia tuhhhh...




 Love u all ☜♡☞

3 comments:

misz sheyla said...

amboiii...seronok tol kalau husband yg dpt morning sickness tu...xde la lembik je kite..

Iera'ra Nordin said...

@misz sheyla

dia kna 1 week je , pastu kita yg sambung morning sickness tuh sampai 3 bulan lbh ...huhuhuhu ...lunyaii

Nursaila Norman said...

hi iera, tahniah yeee..take care :))