Dec 8, 2013

Resign !! Moving !! Happy 2014 !!


Tajuk Entry HAVOC BETUL  !!
hahahahaha

First of all,
Yup ... Iera da hantar tender for resign 
1 month tender..
Memang la sayang sgt2 nak resign dr comp tuh 
tapi ...........
Husb kan kat Alor Star , 
So, nak @ xnk kena jugak pindah sn ..
Since dr KL ke ALOR STAR tuh 
bukan lah mcm SEREMBAN ke KL uólls ..
Cost pergi balik je da macam ....
haihhhh
so , nekadkan diri tuk resign 

Secondly, bila da resign 
of coz Iera akan pindah kat ALOR STAR ..
cheq jadi orang sn la pasni uólls
Miahahaha ..
Sedapkan ati , mana2 pon ada rezeki ..

Da nak masuk 2014 !!
erkkk...ni yg mula nak stress jup ..
nak bertambah da umur cheq !!!
My Mission & Vission ??
Cheq nak teruskan business online cheq ni bagi lagi mantap !!
duhhh ...ayat koooo..
xkisah la ...
korang doakan iera success k !!

Love & hugs for korang ..
Sincerely , PN. NASIRAH 

2 comments:

Nursaila Norman said...

ohww..dah resign ke..takpe2..saila pun dulu,lepas kawen je resign cari keja lain..hehe..takde apa yg pelik pun..hopefully iera sukses kat tmpt baru ye..sukses jugak dgn bisnes online :)

still berblog lagi kan? :)

Iera'ra Nordin said...

@nursaila norman
heee ... tq2 ..
hopping the same for saila jgak ..
hehehhe ...

opps ...iera try rajinkan diri untuk update ye ..hehehehe ....