May 8, 2013

Stress Oiiii !!!

(✿◠‿◠) A'kum n Hello to all Bridezilla & Friends (◡‿◡✿)

Macam2 benda nak kena pikir
Macam2 hal nak kena settle

Perlu ke nk tambah lagi bnd dalam pale otak ni lagi ??
xkn itu pon xlh nk paham

Nak tanya je ??
Macam la benda tu besar sgt kan
Benda yg ditanya tu otak sendiri pon boleh pikir

Lain la orang lain
xperlu nk pikir pasal duit
cukup ke budget sume ??

Stress oiiiii!!

Ingat aku ni ari2 gelak , senyum diam macam xda pape
Otak aku ni clean n xbeserabut ke ??

Aku ni bukan mcm orang lain ..
Kena tunjuk reaction yg otak ni ngah serabut sume

Stress ko taw x ?????

Untung la hidup xperlu nk risau pape


 Love u all ☜♡☞

8 comments:

Amalina Ali said...

relax dear. jangan stress2 sangat. banyakkan berdoa semoga dipermudahkan olehNya.

anis suryanie said...

tulah kan, tambah2 B2B mcm kite ni.. sgt2 lah byk y perlu dipikirkan and nak sort out sume menda yang listnya dah berterabur dalam kepala otak..

org lain yang xmerasa xkan paham, malah menambahkan beban masalah dlm kepala otak ni.. so, just ignore them!

nanti ilang seri B2B mak ni nyah! hehehehe :)

Iera'ra Nordin said...

@amalina ali
tgh sabar la ni dear ..
itu yg mampu tulis dlm blog je
kalo da xsabar , confirm mcm ribut taufan awan nao bagai ...
hehehehehe

Iera'ra Nordin said...

@anis suryanie
kannn....
semak kot kadang2
rasa otak pon da jem ...
hahahha

orked violet @ SYA said...

saba2. Sya skang stop wed progress. Ingt kan iLang La stress. stress jugak rupe nye. adoii

Aien said...

biaselah tue sume dugaan..tambah2 dah nak kawen kan..yg penting sabar yer:-)

sarahhernyzar said...

kuatkan hati tabahkan diri.. aja aja fighthing! pedulikan mereka yang suka menyemak.. :D peace!

Cik Jelita said...

relax ye cik Iera, saya ni pun serabut jugak. tak tahu le cemana dengan persiapan kat rumah tu. risau tapi chill2 jer.

Kita nominate cik Iera dalam liebster award, tengok link kat sini ye. http://cikjelita899.blogspot.com/2013/05/liebster-award.html