Apr 22, 2013

Rezeki owh Rezeki .....

(✿◠‿◠) A'kum n Hello to all Bridezilla & Friends (◡‿◡✿)

Betul la kata orang ..
Kalau kita nk wat benda baik ,
Mesti kita pon dpt ganjaran yg baik jugak ..

Heee ...
Actually benda ni da lama da
Tapi memandangkan ini je yg ada dalam otak Cik Iera nih
Maka Cik Iera pon gigih la menaip untuk entry nih

Cik Iera keje da setahun lebih ...
Company ni mmg awesome sangat2 la
Bak kata Cik Tunang , mmg rugi besar kalau u tinggalkan comp nih ..
Huhuhuhuhu ...

Mana tak nye ..
Untuk tahun nih , Company ni bagi lagi 1 benefit
yang amat - amat le buat Cik Iera melonjak kemain kawwww...

Namanye Flexi Benefit
Cik Iera boleh claim :

(a) - yup !! claim ticket flight & hotel
(free honeymoon nih)

(b) - Car Road Tax


(c) - IT Gadget
(p/s: Adik Cik Iera beli hp samsung ace , this month Cik Iera claim ..hehehehe..
boleh la nk tambah2 wet tuk wedding nih)


(d) - Gym Membership/Fitness Club

(e) - Buku pon boleh !!!
(suka nye la ... boleh la claim utk shopping buku)


(e)Ubat / Parents Medical

dan macam2 lagi , even dental ng optical pon boleh ...

Alhamdulillah ..
Best part .. ada kenaikan gaji plus bonus ..
Rezeki - Rezeki ...
Boleh la menambah2 tuk wedding nnt ..
Syukur sangat2 ..

owh ...
Nak mengingatkan diri ni jgak
yg wedding lg 6 bulan je Cik Iera oittttt ...



Love u all ☜♡☞

9 comments:

cintabella said...

alhamdulilah..rezeki kan dear :)

Diyana said...

selagi boleh claim, claim kan aje...
hehehe

missGogreen said...

wau..bestnye...mcm2 blh dpt ni.

Iera'ra Nordin said...

cintabella : syukur sgt2 .. makin ringan pale nk pikir pasal wet ..hee ..thanx dear

Iera'ra Nordin said...

diyana : btol2 ...ape je yg boleh claim iera gunakan je sehabis yg boleh ..

Iera'ra Nordin said...

missgogreen : alhamdulillah ... even keje baru setahun lebih tp comp ni la yg plng best ...

Amalina Ali said...

alhamdlillah. semua tu rezeki yunk. nana tumpang gembira. :)

anis suryanie said...

wahhh.. untunglah! :)syok tu

Iera'ra Nordin said...

anis and nana : alhamdulillah ...rezeki ..