Dec 11, 2012

Doorgift for Reception

(✿◠‿◠) A'kum n Hello to all Bridezilla & Friends (◡‿◡✿)





droolingggggg berguling-guling......
Memang da niat nak bagi makan ..
Kalau bagi benda2 lain, blum kluar khemah diorang da tinggalkan doorgift tuh ..
Habis kenduri , kita sendiri pungut balik
Kalu bagi makanan, insyaallah diorang makan kat ctu jgak ..
Dalam bulan 2 boleh la kot start cari balang kaca yg macam ni

my fav b2b group.....any idea mana nak dapatkan botte macam ni ??
Cik iera da tanya dlm group fb b2b 2013
diorang suggest kat Quality Pack (Puchong)
Siap dapat alamat lagi dari Cik Nurul Zahiah ..
No. 52, Jalan Puchong Mesra 1,
Plaza Puchong, Batu 7 1/2 Jalan Puchong,
58200 Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel: +60 3 80763311
Fax: +60 3 80763300

Untuk Red Velvet plak ..
Memandangkan Cik Iera mmg supply Red Velvet Easy Mix
So , mmg menjimatkan la ..
Kalau ada B2B yg nak wat untuk doorgift @ makan sendiri
Cik Iera boleh bagi DISCOUNT if korang nak purchase banyak..
Seriously, korang pon leh wat sendiri..
but kalau korang mmg xsempat , Cik Iera mmg ada ambil order..
visit page Cik Iera ye ..
Silalah like sekali ye (^_^)




Love u all ☜♡☞

20 comments:

Diyana said...

wah.. sedapnya kalau dpt red velvet..
untung awak pandai buat kan.. boleh jimat dah kat situ.. (^_^)

Iera'ra Nordin said...

Diyana : pkai tepung easy mix red velvet je ... tu yg senang je nak wat ..

Diyana said...

owh yeke...
xpernah tau pun pasal baking2 ni... minat tp xpandai... hehe

Iera'ra Nordin said...

Diyana : minat da ada , just kna practise je dear ... insyaallah lama2 pandai la ..

Diyana said...

inshaaAllah, nnti nak mintak EH saya support laa bini dia.. hehehe

Iera'ra Nordin said...

Diyana : heee...for sure dia support .. nak2 bila anniversary @ bday dia awak yg wat kan kek ..lg berbaloi dear ...
(^_^)

Diyana said...

kan~
wahaha start laa ni nak verangan... hehe

Iera'ra Nordin said...

Diyana : berangan dulu baru leh jadi kenyataan ..hehehehe...

orked violet said...

whoaaa...kLw bg red velvet Sya confirm datang kenduri nnti! hehhe

kidding! tp so far xpenah dpt cake in jar Lg (door gift kenduri). penah mkn aritu jek sbb dpt time hantaran.

go go dear! =)

Iera'ra Nordin said...

Orked Violet : Heee..pkai easy mix je awak.. nak harapkan resepi yg btol2 tuh mmg terover budget nye ...but lucky easy mix ni rasa dia sama je ...

orked violet said...

Iera, ade link FB B2B 2013 x??
aritu da ingt nk join tp asek Lupe jek.Sya search byk sgt group yg kuar.xtaw mne 1.hoho

Iera'ra Nordin said...

Orked Violet : group the brides of 2013 .
https://www.facebook.com/#!/groups/391412577596989/

group ni da jadi secret.. cuba try join if xboleh , bg iera fb name sya iera tolong add kan ..

Amalina Ali said...

meh bagi resepi. boleh try2 buat sendiri. hakhakahk. berangan je kan.

Iera'ra Nordin said...

Amalina Ali : Heee...Boleh nye ..Pakai Tepung Red Velvet Easy Mix + Air + Minyak Jagung ...Putar than bakar ...

Amalina Ali said...

owh senang je. tapi kalau dah dasar pemalas dan tak reti mmg tak jadi ke mana lah. meh tunjuk tutorial. HAHA.

ini pun nak tutorial.

Iera'ra Nordin said...

Amalina Ali : hehehe ...kalau penyakit M tu datang yg senang pon jd susuh yg amat kan ...heee ...tunggulah penyakit rajin plak sampai kat nana k ..

Iera'ra Nordin said...

Amalina Ali : hehehe ...kalau penyakit M tu datang yg senang pon jd susuh yg amat kan ...heee ...tunggulah penyakit rajin plak sampai kat nana k ..

orked violet said...

nih email fb Sya
orked_violet@yahoo.com.my

kLW xjmpe, meh Sya add Iera kt fb. OK??

Iera'ra Nordin said...

xjumpa la sya ...

add iera : Iera'ra NorDin

QasehnyaRania said...

wah menarik ni ;)