Nov 27, 2012

Income Lebih ??

(✿◠‿◠) A'kum n Hello to all Bridezilla & Friends (◡‿◡✿)



haaa....korang mesti nak taw pe benda yg Cik Iera nak
mengarut petang2 dlm blog ni kan ..

Sape yg xnk income lebih btol x ?
Especially mcm bride to be ni sume kan ..

Jangan risau k,
Cik Iera bukan nye nk ajak wat multilevel marketing tu sume..
101% xda kena mengena ...

Online kat fb td, nampak Dsadar Mnp nye update 
Dia nakkan 5 orang sahaja taw
  • Blogger yang aktif
  • Selalu online
  • bijak berkomunikasi
  • penyabar dan kuat berusaha
Korang jgn slah sangka plak taw ..
dia bukan nye cari model..
NO NO NO

Kalau korang minat, korang inbox la fb Dsadar Mnp
dgn title 'DUTA KECIL'
link url blog korang
dan reason npe dia patut pilih korang n korang ni ye ..


Dsadar Mnp ni MUA taw
Make up dia serious cantik plus natural
dalam group B2B 2013 fb pon iera nampak ramai yg nk ambik dia ..
So, try la luck korang ye ...

Click bawah ni untuk ke fb dia 



 Love u all ☜♡☞

4 comments:

Amalina Ali said...

Serious, Nana sangat admire dengan make up sis ni. Sangat cantik. Tapi nak hire dia, Nana sangat tak berkesempatan sbb Nana ada MUA sendiri dari bridal. Kang kalau tolak rugi pulak kan. :(

Iera'ra Nordin said...

nana : kan ...member iera pernah pkai dia ..berseri2 muka dia ...serious iera suka dia ...iera xlh nk book dia lagi coz tarikh iera tu pon mcm nk ditukar lagi sekali ...skang kan dia ngah promo 400 make up nikah skali ng henna ...wuuuuu ...mintak2 la time iera nk book dia still free..

Amalina Ali said...

tu lah kan. tengok pic yang dia make up kan pun berseri2 je. suka tengok. natural je. yang tak cantik pun jadi cantik. make up dia tak over dan tak tebal. tu yang nana suka.

Iera'ra Nordin said...

nana : natural je la cantik dr tebal2 kan ..mcm plastik je jadinye nnt..taste msng2 kan ...